Tynaarlo NL 53° 4' 46.0925", 6° 34' 57.5214"

Town Hall Tynaarlo

in direct connection with its surrounding landscape

LANDLAB Tynaarlo entrance lane
Location:
Tynaarlo NL
Client:
Tynaarlo Municipality
Theme:
landscape design
Team:
Claus & Kaan -architecture
Size:
< 1ha
Year:
2001-2004
Type:
realised

The new town hall of Tynaarlo, designed by Claus & Kaan as a low and long building, unites all council functions. This compact strategy gives the surrounding landscape a particularly open feel. A spacious entrance square includes an extra tall public bench and offers room for manifestations and municipal activities. The parking is embedded between hedges and young oak trees further away, leaving the formal entrance free.

LANDLAB Tynaarlo town hall edge
LANDLAB Tynaarlo town hall in fields
LANDLAB Tynaarlo Kornoeljeplein
LANDLAB Tynaarlo oldtimer
LANDLAB Tynaarlo Claus Kaan field

We like to truly embed architecture into the landscape